DESPRE NOI

staff-malaga-01.jpg

Fiti si Dvs. oaspetele clinicii Doctor Hair Clinic!

Posibilitatea si solutia profesionala oferim noi iar decizia e a Dvs.!
Clinica privata Doctor Hair Clinic este o clinica particulara, care foloseste exlusiv technica FUE pentru transplant de par, unde pacientii, care au probleme cu chelia si caderea parului sint primiti in fiecare zi a saptaminii cu trei sali de operatie pentru a le oferi oportunitate si ajutor in scopul recuperarii parului si a increderii in sine.
La clinica noastra pentru tratarea cheliei se foloseste exclusiv technica FUE, care este o metoda de transplant de par cunoscuta si recunoscuta, demonstrata pe plan international.

In stadiul actual al stiintei technologia FUE este singura metoda cu care se poate remedia, cu rezultat estetic adecvat problemele cheliei. Procedura necesita o interventie invaziva minima, care se efectueaza cu ace speciale in asa fel incit nu vor ramine cicatrici sau urme de taieturi.

In domeniul implantului de par cu technologia FUE , specialistii nostrii, dispun de o experienta si practica profesionala  cu inalt nivel.

Personal and Online Consultation

Medicii de la Doctor Hair Clinic, in urma consultatiei personale va ajuta la depistarea cauzei caderii parului si la planificarea reconstructiei zonei afectate. In toate problemele referitoare la caderea parului recomandam personalizat cel mai modern si cea mai practica solutie.

Pe baza experientei noastre exista o serie de cazuri cind interventia de implant de par ca optiune din pacate nu este aplicabila si in sine nu este suficient pentru a obtine rezultat. 

doctor-clinc-certificado-asistencias.jpg
rolunk-03.jpg

De aceea intre serviciile extinse in clinica noastra, exista tratament suplimentar pe care il recomandam pentru pacientii care au mai trecut printr-o interventie de implant si pentru cei la care implantarea parului din alte motive nu poate fi rezolvata.

Clinica noastra asteapta cu discretie garantata, intr-o atmosfera prietenoasa, familiara, intr-un mediu elegant, calm exclusiv cu o echipa profesionala de medici si asistenti , pe cei la care chelia si caderea parului cauzeaza probleme serioase.

Fiti si Dvs. oaspetele clinicii Doctor Hair Clinic

Cu stima:
DHC Team

Disponibilitate:
6721. Szeged, str. Teleki nr. 9
Telefon : 06206101054
email: doctorhairinfo@gmail.com

rolunk-02.jpg

STABILIREA PRETURILOR PENTRU TRANSPLANT DE PAR FUE

In cazul transplantului de par FUE vorbim de chirurgie medicala, care se intimpla pe baza regulilor strict profesionale cu instrumente speciale implicind o echipa de medici cu experienta profesionala, de aceea clinica noastra aceste operatii accepta exclusiv in:

 1-2 zile de interventie cu taxa fixa/zi chirurgicala.

Fiind vorba de o operatie speciala, interventie de calitate, nicidecum nu se poate efectua sub nivelul preturilor.

La clinica noastra sint stabilite preturi de 1 si 2 zile ( cu cantitatea de par profesionala maxima) si nu stabilire de pret legat de bucata. Cauza principala acesteia este ca vorbim despre o interventie chirurgicala , la planificarea si executia careia se aplica intr-o parte standarde internationale, profesionale pe de alta parte alti factori subiectivi, care hotaresc precis extractia si implantarea cantitatii firelor de par. Majoritatea acestor factori se releva in ziua operatiei, deoarece in baza pozelor nu se poate evalui starea pielii capului, structura parului, grosimea, calitatea, citi bulbi contin grefele pe zona donora a pacientului si acestea in ce masura si calitate se pot extrage. Tocmai de aceea, in fiecare caz, avem taxa fixa pe zi, in cazul fiecarui pacient in cadrul 1-2 zi de operatie, atitea fire de par extragem cit permite zona donora si cit este necesar in interesul rezolvarii problemei.

Carte de oaspeti

Doctor Hair Clinic

SOLICITATI O CONSULTATIE GRATUITA

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Informații utile

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline