DESPRE NOI

cedrus-liget-varo-szeged.png

Fiti si Dvs. oaspetele clinicii Doctor Hair Clinic!

Posibilitatea si solutia profesionala oferim noi iar decizia e a Dvs.!
Clinica privata Doctor Hair Clinic este o clinica particulara, care foloseste exlusiv technica FUE pentru transplant de par, unde pacientii, care au probleme cu chelia si caderea parului sint primiti in fiecare zi a saptaminii cu trei sali de operatie pentru a le oferi oportunitate si ajutor in scopul recuperarii parului si a increderii in sine.
La clinica noastra pentru tratarea cheliei se foloseste exclusiv technica FUE, care este o metoda de transplant de par cunoscuta si recunoscuta, demonstrata pe plan international.

In stadiul actual al stiintei technologia FUE este singura metoda cu care se poate remedia, cu rezultat estetic adecvat problemele cheliei. Procedura necesita o interventie invaziva minima, care se efectueaza cu ace speciale in asa fel incit nu vor ramine cicatrici sau urme de taieturi.

In domeniul implantului de par cu technologia FUE , specialistii nostrii, dispun de o experienta si practica profesionala  cu inalt nivel.

Personal and Online Consultation

Medicii de la Doctor Hair Clinic, in urma consultatiei personale va ajuta la depistarea cauzei caderii parului si la planificarea reconstructiei zonei afectate. In toate problemele referitoare la caderea parului recomandam personalizat cel mai modern si cea mai practica solutie.

Pe baza experientei noastre exista o serie de cazuri cind interventia de implant de par ca optiune din pacate nu este aplicabila si in sine nu este suficient pentru a obtine rezultat. 

tisza-medical-center-szeged-cedrus-liget-bejarat.png

Carte de oaspeti

Doctor Hair Clinic

SOLICITATI O CONSULTATIE GRATUITA

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Informații utile

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline