PROTOCOLUL UNUI IMPLANT DE PAR

Cum se desfosoara o consultatie?

In cadrul consultatiei se stabileste marimea suprafetei afectate si numarulu minim de fire necesare pentru obtinerea rezultatului estetic asteptat.Aceasta estimare poate fi facuta exclusiv la clinica care va efectua operatia.La planificarea numarului de fire trebuie avuta in vedere cu precadere calitatea zonei donore(calitatea firelor de par,culoarea si in special densitatea).Avand in vedere toate aceste aspecte se stabileste numarul de fire care se pot extrage fara a afecta vizibil zona cefala.

Numarul de fire pentru implant se stabileste luind in considerare numeroasele aspecte ,in majoritatea lor stric profesionale,dar tinand cont si de aspecte subiective ca preferintele pacientului,posibilitatile sale materiale.Tocmai de aceea numarul definitiv de fire pentru implant este o decizie comuna a specialistului si a pacientului.

Definirea exacta a problemelor si numarul necesar de fire pentru obtinerea rezultatului estetic dorit nu se face decat de specialisti in baza examinarii personale a pacientului.

Lipsa de profesionalism sau experienta face ca uneori sa se planifice un numar prea mic de fire pentru implant! In asemenea cazuri,mai tarziu vor fi necesare alte interventii succesive pentru atingerea aspectului estetic dorit. Maini experimentate pot rezolva cazuri de multe ori doar intr-o singura zi.

Este important si recomandat ca inainte de implant si pacientul sa se informeze ca numarul de fire planificate este suficienta pentru acoperirea cu desimea preferata a intregii suprafete problematice si daca pentru obtinerea rezultatului estetic asteptat este suficienta o singura interventie sau va fi nevoie si de alte operatii ulterioare.

IMPLANTUL DE PAR nu este un simplu tratament cosmetic, ci o interventie de chirurgie estetica, care necesita un suport material si o echipa de medici profesionali!

Doctor Hair Clinic

SOLICITATI O CONSULTATIE GRATUITA!

INTREBARI

CE INSEAMNA IMPLANTUL DE PAR FUE?

Implantul de par,ca operatie de chirurgie estetica,are doua metode.

1. Metoda FUT (sau extragerea de fasii folosind bisturiul)

2. Metoda FUE (implantarea fir cu fir. Extragerea si implantarea firelor se face cu ace speciale de diametru microscopic, nu sunt taieturi,nu raman cicatrici si rezultatul este natural)

Metoda FUE se poate efectua fie cu technica manuala fie cu technica mecanica (cu micromotor).

IMPORTANT DE MENTIONAT: In afara acestor DOU METODE nu exista ALTE METODE cunoscute de implant de par!

CAND SI LA CINE SE POATE APLICA IMPLANTUL DE PAR FUE?

Esenta metodei FUE consta in proprietatile firelor de par din zona cefala(numita si zona donora).Toti pacientii care au o zona cefala cu par calitativ si cantitativ corespunzatoare sunt apti pentru implant de par.

CUM SE POATE STABILI CINE ESTE APT PENTRU UN IMPLANT DE PAR FUE?

Inainte de operatie este necesara o consultatie la clinica de specialitate.Consultatia se poate realiza fie personal,fi eprin trimiterea de fotografii corespunzatoare prin e-mal.In cadrul consultatiei se stabileste daca pacientul este apt pentru in implant de par,se planifica numarul de fire necesare si se comunica ce rezultate pot fi obtinute.

PRETUL PROMOTIONAL, REDUCERI DE PRETURI OCAZIONALE SI PROBLEMA CALITATII

Eventualele reduceri de preturi nu afecteaza calitatea operatiei de implant de par FUE! Experienta demonstreaza ca numai acele clinici pot aplica tarife reduse care au o rutina mare, efectueaza un numar mare de operatii, si care in politica lor de preturi au in vedere in primul rand gradul maxim de folosire a capacitatii salilor de operatii.

SOLICITATI O CONSULTATIE GRATUITA!

La clinica noastra atat consultatia personala cat si consultatiile prin e-mail sunt gratuite. Consultatia personala se poate face numai pe baza planificarii prealabile atat la Szeged. Pentru consultatie ne puteti contacta telefonic, prin e-mail sau cu ajutorul chestionarului publicat pe seitul nostru. Fara planificare prealabila clinica nu efectueaza consultatii personale. Ne puteti contacta telefonic de luni pina vineri intre orele 9-18 si sambata intre orele 9-13. Colegii nostri va pot da informatii generale referitoare la consultatie, operatia de implant de par. Planificarea cantitatii de fire de par necesare, informatii legate de posibilitatea derularii operatiei se pot obtine de la medicii nostri doar pe baza consultatiei.
Doctor Hair Clinic

SOLICITATI O CONSULTATIE GRATUITA!

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Informații utile

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline