Implant de par cu technica FUE in cazul femeilor

hajbeultetes-nok-2.jpg

Implant de par cu technica FUE in cazul femeilor

Pentru ca sa implantam par in zonele afectate, avem posibilitate de implant de par cu technica FUE ( Follicular Unit Extraction) , adica o procedura bazata pe transplantarea individuala a unitatilor de par,  disponibil si in cazul femeilor.

Pentru a vedea cit de mult par se poate implanta si se poate extrage in siguranta,  in fiecare caz este obligatorie o consultatie de implant de par cu institutul operator, deoarece nu exista doua cazuri identice, doi pacienti la fel, tocmai pentru aceasta in cazul fiecarui pacient capacitatile individuale si factorii subiectivi determina posibilitatile de interventie chirurgicala.

Este important sa stiti ca si in cazul femeilor , parul se poate transplanta extras din zona donora proprie.

( Implantarea parului extras de la membrii familiei, nu este posibil)

Pe zona donora de unde se extrage firul de par, obligatoriu tunderea parului in fisie in scopul extragerii cantitatii si calitatii adecvate, deci la femei nu e necesar tunderea completa ca la barbati.

Din aceasta cauza este posibil extragerea dintr-o zona donora oarecum limitata, de aceea in prima runda in cazul femeilor se recomanda o interventie chirurgicala de 1 zi si in functie de amploarea problemei  si a zonei donore , pe viitor indesirea zonei implantate in cadrul unei interventii chirurgicale de 1 zi.

Sint cazuri , cind precedeul de implant al parului este exclus , in aceste cazuri oferim pacientilor alte obtiuni de tratament inovator si alternativ cu privire la aceasta problema.

In cazul in care sinteti de asemenea afectati de caderea si pierderea parului, rugam contactati clinica noastra, prezentati-va la consultatie personala, in cadrul careia va putem propune sugestii si solutii precise pentru problema Dvs.

CHELIA LA FEMEI

Caderea frecventa a parului caracteristica femeilor este alopetia Androgena.

Hormonii estrogeni prelungesc, androgenii scurteaza faza de crestere ( anagena) a parului. La femei , dupa adolescenta, factorul determinant este productia ovariana de estrogen si progesteron,  dar in foarte mica masura androgeni, testosteron se produce in ovare si in  glanda suprarenala. Daca dintr-un motiv oarecare androgenii sint in predominanta relativa, faza anagena a foliculelor de par sensibili la  dihidro-testosteroni (DHT) formati din testosteron se scurteaza si incepe caderea masculina ( androgenetic) a parului. Baldingul este mult mai putin frecvent in rindul femeilor decit al barbatilor. La femei, sensibilitatea asupra hormonilor androgeni se pot schimba temporar sau definitiv. Cauza acestora poate fi perturbarea productiei de hormoni ( estrogeni) ( in timpul alaptarii, dupa intreruperea anticonceptionalilor, in timpul menopauzei).
rolunk-04.jpg
Menopauza afecteaza si parul. cu menopauza nivelul hormonilor se schimba in organism si poate fi cauza caderii parului. Ovarele functioneaza neregulat, apoi se opresc si paralel cu aceasta  scade productia de estrogen si progesteron.  Paralel cu aceasta proportia relativa de androgeni creste.
Foliculii sensibili la DHT se atrofieaza. Antidotul acestei balding poate fi frectionarea cu lotiune cu efect antiandrogen cu continut de cortizon  si estradiol. Dupa o investigatie amanuntita, poate fi vorba de utilizarea medicamentelor cu continut de hormoni sau anticonceptionale.
Bine de stiut ca la femeile care sint predispusi genetic la balding poate ajuta numai tratamentul inceput din timp si sustinut, deoarece numai in asa fel se pot salva foliculii vii si in functionare.
Din fericire 70% dintre femei au pierdere de par tip femenin. Modelul cheliei la femei este diferit cu cel al barbatilor.  Aceasta inseamna ca parul se rareste uniform, nu  se formeaza patch-uri chel , ca la barbati.
Rarirea parului la femei nu incepe in zona vertexului ca la barbati, ci in centrul capului ori la separarea parului . Atunci apar probleme cind este prea mare pierderea parului si se vede pielea capului printre firele de par.
Femeile care au caracteristici masculine vizibil  prin parul de pe corp sint predispuse la caderea parului androgenetic.

Este tipic la ele , alt tip de cadere a parului androgenetic tip masculin, cind baldingul este asemanator cu al barbatilor.  Incepe in zona timplelor si a tonzurii. Acest fenomen necesita mai multa atentie, deoarece poate fi cauzata de boala hormonala sau tumoare. Intreruperea anticonceptionalelor sau glanda tiroida poate cauza deasemenea caderea parului si schelie la femei.
hajbeultetes-nok.jpg

Carte de oaspeti

Doctor Hair Clinic

SOLICITATI O CONSULTATIE GRATUITA

Klinikánk új címe: Tisza Medical Center / Cédrus Liget, F. épület fsz:4-5-6.
6724 Szeged, Bakay Nándor utca 24. / (Rigó utca felőli első épület)

A klinika bejárata földszinti, utcafrontról közelíthető meg amely a Cédrus Liget F. épületének bejáratától jobbra található.

info@dhc.hu
+36 20 610 10 54
Bisnode tanusítvány

Informații utile

Facebook

+36 20 610 10 54 6721 Szeged Teleki u. 9.
info@dhc.hu
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline